Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Utorak 22.10.2013.
11:43
Beta A
Odbor za ljudska prava, prava žrtava rata i genocid, koji zastupa Bošnjake, zatražio je izvinjenje crnogorskog premijera Mila Đukanovića zbog njegove ocene da Njegoš nije pesnik genocida.
Utorak 22.10.2013.11:53
Vidiš, moj Đuki, da je Njegoša nemoguće koristiti kao dekor neoliberalnog kičeraja. Njegoš se i mrtav uspješno brani i od poturica i od otpadnika svih masti. Brani vladika i sebe i nas od mulja u koji nas vučete.
Utorak 22.10.2013.13:35
Da, Milo sada okrece plocu. Pravi se savez svih srpskih drzava na Balkanu,(sto bi trebalo da nam bude, kao neka nagrada kada im Crna Trojka daruje KiM) , i sada mu valja opet biti Srbin. Inace, Njegos je bio zabranjen, i mislim ali nijesam siguran, u udzbenicima Crne Gore!!!
Utorak 22.10.2013.11:54
Nisam siguran kakve veze ima Djukanovic sa Njegosem. Verovatno iste kao i takozvani Bosnjaci. I on i oni su su dojucerasnji Srbi pa nek se trvu i mrvu ali bez Njegosa. Njegos je bio i ostao jedan od najvecih Srba. Skoro da sam siguran da mi necete zameriti ako gresim.
Utorak 22.10.2013.12:02
Tužno je to. Crnogorski muslimani i Đukanović se kolju, a nit je Đukanović Srbin, kao Njegoš, nit ovi muslimani imaju išta sa Bosnom, kao Njegoš kojemu je porijeklo iz Bosne. Valjda nisu svjesni da su na istoj strani "istrage". Ne daj im Bože da se Njegoš danas pita. I jedni i drugi bi bili mudžahiri Karadaglije. Nije Njegoš bio šovinista, pa da ih razdvaja. I Đukanović, i odbor Bošnjaka i portal Refleksija bi dobili šut- kartu da Crna Gora nije odavno skončala po Pasjim grobljima. Od Crne Gore ostalo je koliko i od Troje. Razvaline za turiste, a ulaz naplaćuju Turci
Utorak 22.10.2013.12:46
Ma ovi kvazi borci za ljudska prava najviše krše ista... i izmišljaju "toplu vodu". Sve može biti gledano iz dva ugla... Ne može jednom biti bolje da nekom drugom ne bude gore... Ne može se jedan izboriti za slobodu, a da drugom, koji mu je gospodar, ne uzme "dio kolača" (vlasti). Daću za primjer jednog od "boraca za ljudska prava" iz svakodnevnog života. Njegova djeca po čitav dan bacaju petarde, i to one najjače od kojih se trese naselje, i niko popodne ne može da zaspi jer je buka užasna, podsjeća na rafalnu paljbu. Kada komšinica skrene pažnju ocu(velikom borcu za ljudska prava) da budu malo tiši, jer ima dosta male djece.
Utorak 22.10.2013.12:49
"Gospodin" je ispsuje najstrašnije i otjera je u pm tako da se orilo naselje. Riječnik koji je upotrebljen tom prilikom nije dostojan ni najgoreg uličara. Zaključak: Ljudska prava imam ja i onaj za kog ja odlučim da ih može imati. Ostali NE!
Utorak 22.10.2013.13:02
Tužiti treba svakog "Bošnjaka" koji vrijeđa našu kulturu, kojem kao Šerbu Rastoderu smeta krst na crnogorskoj zastavi, one koji Njegoševo ime skrnave. Oni vrše zločin nad onim što je umno i umjetničko stvaranje. Đukanović nema kome da se izvinjava, a gospoda koja Njegoša smatraju "genocidnim" trebali bi da dobiju čizmu u dupe kao marš iz CG! Oni trebaju da se izvinu Crnoj Gori i Srbiji za vrijeđanje Njegoša, jer zaboravljaju da u "Gorskom vijencu", tom "genocidnom spjevu" lijepo piše: "BRAT JE MIO MA KOJE VJERE BIO". Čitav "Vijenac" kao i "Luča" je borba Dobra protiv Zla - vječna borba Svjetla i Tame u čovjeku, o bestidnici!
Utorak 22.10.2013.13:07
Malo vam je, o bestidnici, što vladika Rade mira nije imao od austro-ugarskih skrnavitelja na Lovćenu, pa onda fašista italijanskih i komunista, no bi još i vi da mu mrtvom mira ne date vašim umovima u kojima stanuje Glupost umjesto Uma, Pameti, Razuma da išta shvate pa tako ne mogu ni "Gorski vijenac" a kamo li "Luču mikrokozmu". Sram i stid da vas bude, bestidnici koji umjesto mozga imaju puding u glavama! Ko mi skrnavi najvećeg uma moja male otadžbine, da mu Bog da isto!
Utorak 22.10.2013.19:15
Болест је опет узнапредовала а када ће муслимани оздравити,тешко је прогнозирати!
Sreda 23.10.2013.00:43
Progovi iz groba genije...Kakav korak po ovoj planini,ko prilazi to grobu mojemu, sila neka neljudskoga bica,vatrenijem vjetrom me osinu..O svevisnji ukloni sotonu , da vis groba mmojega ne stoji,pritiska mi I dusu I kosti ,pa ja koji zdruzih se s visinom , koji bijah tebi u pohode , sta docekh Boze svemoguci , da nad kosti moje postavljene ,dovodite ovakve protuve,da mi dusu truju necovjestvom , jer ne mogu porucit zivima,sad sa mjesta na kojem se nadjoh, da ovakvog strasnog izdajnika ,survat treba niz ove litice , I ostavit crnome gavranu , da raznosi tijelo po krsima , a da dusa ovoga izroda ,zatalasa u proctor pakleni,Crni milo majka ti kukala, zasto tako da od Boga nadjes , svu nevol
Sreda 23.10.2013.00:44
svu nevolju ovoga naroda, krv junaka nasih potomaka, I grobove svojih pradjedova, sve podredi svojoj lakumosti.Zar Srbina nazvat izdajnikom , u ovijem gordim planinama, koji posle kosovskog poloma, stize vamo I borbu nastavi.Zar otpadnik posta prijateljom , a brat posta glavni neprijatelj.Krv na tebe I tvoje potomstvo , nek se surva niz ove planine , nek kljucaju krvavi izvori , krvi nasih starijeh ratnika , sto slobodu dase ovoj zemlji,nek napoji snagom pokoljenja ,da se brane od tvojih prevara I od lazi tvojih pratilaca.Bog je mocan Bog ce da uredi , sve prilike pod kapom nebeskom , niko duzan za grijeh ne osta ,pokajanje nekad kasno bude , a I nije kajanje prilika da izdajnik moze okaja
Sreda 23.10.2013.00:45
grijeh koji nije moguce kajati.Silne kletve kojeima te kunu , I vapaji koji se jos cuju , dospjti ce do prestola gore , gdje se sudi sto radimo dole..
Sreda 23.10.2013.08:27
Да се извине и он и бошњаци јер заборавише своје коријене ,гдје су им били коријени прије битке на Бедру 622 .године. уз доказ http://mistakisradio.blogspot.com/2013/10/JovanDereticIstorija.html

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)